Έτσι απαντά η γυναίκα του Χανταμπάκη στο κράξιμο για τον σύζυγό της!

Έτσι απαντά η γυναίκα του Χανταμπάκη στο κράξιμο για τον σύζυγό της!

Έχει γίνει χαμός στα social media μετά την υποψηφιότητα του Στέλιο για αποχώρηση...

Η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στηρίζει τον παίκτη του Survivor και του δείχνει την συμπαράστασή της.

Ποζάρει μαζί με τα παιδάκια τους αγκαλιά και σχολιάζει: «Σε αγαπάμε πολύ μπαμπά! Μαζί σου και στα εύκολα και στα δύσκολα! Εγώ ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου και αυτό μου αρκεί!!».


Survivor: Το μήνυμα της γυναίκας του Χανταμπάκη μετά το κράξιμο στα social media

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE