ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απαντά ο 39χρονος που «καταγγέλθηκε» στον αγγλικό Τύπο – Μόνη του έγνοια η 5χρονη κόρη του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απαντά ο 39χρονος που «καταγγέλθηκε» στον αγγλικό Τύπο – Μόνη του έγνοια η 5χρονη κόρη του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Η πρώην σύντροφός του τού καταλογίζει ότι την κρατάει εγκλωβισμένη στην Κύπρο για εκδικητικούς λόγους. Επιπλέον, τον κατηγορεί για εμπρησμό μπυραρίας κι ότι την ζήλευε παθολογικά. Τα πράγματα, ωστόσο, είναι πολύ διαφορετικά βάσει των θέσεών που εξέφρασε στο ThemaOnline.

Ο λόγος για τον 39χρονο Αλί Ρέζα Πουρ Ακμπάρ από το Ιράν.

Η πρώην σύντροφός του Πόλα Κλίφορντ και μητέρα της 5χρονης κόρης τους, μιλώντας στις εφημερίδες Record και Daily Mirror, του προσήψε τις προαναφερθείσες σοβαρές κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νικόλα Θωμά, ωστόσο, τίποτα από τα πιο πάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η Κλίφορντ κατηγόρησε τον Ακμπάρ ότι εκδικητικά πήρε νομικά μέτρα ώστε να τοποθετηθεί στο στοπ λιστ. Ο κ. Θωμά ωστόσο παρουσιάζει εντελώς διαφορετική θέση: «Η αίτηση για την τοποθέτηση των ονομάτων στο στοπ λιστ, έγινε από τον πελάτη μας για σκοπούς αποκατάστασης της επικοινωνίας με το ανήλικο τέκνο του και όχι για να τιμωρήσει την πρώην σύντροφο του όπως η ίδια ισχυρίζεται. Συγκεκριμένα επειδή η ίδια είναι Βρετανίδα υπήκοος και υπήρχε ο φόβος ότι θα εγκαταλείψει την Κύπρο μαζί με το ανήλικο τέκνο, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αποξενωθεί το παιδί από τον πατέρα της. Εξ ’ου και έγινε και η αίτηση στοπ λιστ για να μπορεί να εξεταστεί το θέμα της επικοινωνίας της ανήλικης κόρης και του πατέρα της».
 
Και συνέχισε ο κ. Θωμά: «Έπειτα, αφού εκδόθηκε το προσωρινό διάταγμα στοπ λιστ και επιδόθηκε στην κα Clifford , αυτό έγινε απόλυτο μετά από εμφάνιση της πλευράς της κας Clιfford και τη συγκατάθεση της. Είχε το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση ως προς το προσωρινό διάταγμα του στοπ λιστ, κάτι το οποίο όχι μόνο δεν έπραξε, αλλά κατά την ημέρα που ήταν ορισμένο, επιστρεπτέον το εν λόγω διάταγμα, οι εκπρόσωποι της, κατόπιν οδηγιών της, αποδέχτηκαν όπως γίνει απόλυτο».

Ο δικηγόρος του 39χρονου απορρίπτει τα περί παράνομης διαμονής του πελάτη του στην Κύπρο. Είπε σχετικά: «Ο κ. Αli Reza Poor Akbar δεν βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο όπως η κα Clifford ισχυρίζεται. Ο πελάτης μας είναι νυμφευμένος και έχει δημιουργήσει οικογένεια.  Συγκεκριμένα, η σύζυγος του είναι έγκυος και περιμένουν με ανυπομονησία την γέννηση του παιδιού τους».
 
Τέλος, τοποθετήθηκε για τα όσα υποστήριξε η Κλίφορντ σε σχέση με εμπρησμό μπυραρίας στην Αγία Νάπα: «Η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης και εκκρεμεί από το 2011.  Το Δικαστήριο είναι αρμόδιο να αποφασίσει αν είναι αθώος ή ένοχος. Προς το παρόν έχει το τεκμήριο της αθωότητας και εν πάσει περιπτώσει, δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος ο σκοπός της αναφοράς αυτής της υπόθεσης, η οποία δεν αφορά την ίδια. Ίσως προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για να ασκηθεί πίεση στον πελάτη μας».
 
Ο κ. Θωμά κατέληξε λέγοντας πως επιδίωξη του ίδιου και του πελάτη του είναι να μην κλονιστεί η υγεία της 5χρονης κόρης του: «Όλες οι ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο πελάτης μας ως προς την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο του είναι νομότυπες και όλες οι αιτήσεις αναφορικά με την γονική μέριμνα έχουν πάρει την πορεία τους και εκκρεμούν στο δικαστήριο. Ο πελάτης μας επιφυλάσσει όλα του τα δικαιώματα και πρωταρχικός σκοπός είναι το συμφέρον του παιδιού και όχι των γονέων. Αυτό που ο πελάτης μας επιθυμεί είναι να αποκαταστήσει τη σχέση του με το ανήλικο τέκνο του και να ασκήσει το δικαίωμα του ως προς την επικοινωνία με την ανήλικη θυγατέρα του. Δεν επιθυμεί να μπει σε έναν πόλεμο ανακοινώσεων, γιατί αυτό δεν θα κάνει καλό στο ανήλικο τέκνο του και είναι επιθυμία του όπως όλα τα Μέσα σεβαστούν την ψυχική ηρεμία του παιδιού του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓ. ΝΑΠΑ: Καταγγέλλει τον «μποντιμπιλντερά» πρώην της για ενδοοικογενειακή βία κι ότι έκαψε γνωστή μπυραρία – Παράπονα για κυπριακή Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απρίλιο η δίκη του «bodybuilder» - Κατηγορείται ότι την ζήλευε κι ότι έκαψε μέχρι και την μπυραρία που δούλευε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top