Αποφάσισε το δικαστήριο για τον Τερζιάν μετά από 20 χρόνια – Είχε πεθάνει σε τροχαίο στην Πέτρα του Ρωμιού (4/11/1998)

Αποφάσισε το δικαστήριο για τον Τερζιάν μετά από 20 χρόνια – Είχε πεθάνει σε τροχαίο στην Πέτρα του Ρωμιού (4/11/1998)

Έκλεισε μετά από μια 20ετία η υπόθεση αγωγής των αδελφών του Βαχάν Τερζιάν κατά ασφαλιστικής εταιρείας...

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να δικαιώσει την ασφαλιστική εταιρεία και να μην αποζημιώσει με 500.000 λίρες τα αδέλφια του που αξιούσαν το πιο πάνω ποσό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου» (10/04), η αγωγή που είχαν κάνει τα αδέλφια του παλιού υπερπρωταθλητή του ράλι, είχε απορριφθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο τον Απρίλιο του 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο θρύλος του κυπριακού ράλι Βαχάν Τερζιάν, έτρεξε για πρώτη φορά ανήλικος στους αγώνες με το αυτοκίνητο της μητέρας του! Πώς έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα... 

Η ασφαλιστική εταιρεία είχε προβάλει τη θέση ότι το  ασφαλιστήριο συμβόλαιο που είχε παρουσιαστεί ήταν προϊόν πλαστότητας. Γινόταν λόγος από πλευράς της ότι είχε καταρτιστεί από τον αποβιώσαντα κατόπιν συνωμοσίας με τότε αντιπρόσωπό τους στο πλαίσιο σχεδίου καταδολίευσής τους.

Πρωτόδικα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», είχε τεθεί και ο ισχυρισμός της ασφαλιστικής περί αυτοκτονίας. Το Δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι «ενώπιόν του ετέθησαν αρκετά στοιχεία, όπως η κακή οικονομική κατάστασή του, η προσπάθεια του εξασφάλισης όσο το δυνατό περισσοτέρων ασφαλειών σε μικρό χρονικό διάστημα διά μεγάλα ποσά και η δεινή ικανότητα οδήγησής του, τα οποία ενδεχομένως να οδηγούν προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά ασφαλώς δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα με το υλικό αυτό».

Το Εφετείο έκρινε ότι «ορθά το Δικαστήριο κινούμενο εντός των δικογραφημένων θέσεων κατέληξε στη βάση της ενώπιον του αποδεκτής μαρτυρίας, αυτής των εφεσιβλήτων (σ.σ. της Ασφαλιστικής), ότι δεν υφίστατο έγκυρο ασφαλιστήριο συμβόλαιο».

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» στην ηλεκτρονική του έκδοση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE