ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο – Δύο νεκροί και δύο τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο – Δύο νεκροί και δύο τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν την Δευτέρα 10/4 στην τάξη ενός δημοτικού σχολείου στο Σαν Μπερναρντίνο, ανατολικά του Λος Αντζελες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν "τέσσερα θύματα", μεταξύ των οποίων βρίσκεται πιθανόν και ο δράστης, έγινε γνωστό από την αστυνομία στο Twitter. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, φαίνεται ότι δύο ενήλικες είναι νεκροί και υπάρχουν και τραυματίες.

Οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για απόπειρα φόνου που ακολούθησε μια απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με τα μηνύματα που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό στο Twitter του αρχηγού της αστυνομίας Τζάροντ Μπάργκουαν.

Το Σαν Μπερναντίνο υπήρξε θέατρο μιας πολύνεκρης επίθεσης από ζευγάρι που φέρεται να είχε εμπνευστεί από την ισλαμιστική τρομοκρατία τον Δεκέμβριο του 2015. "Πιστεύουμε ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αυτοκτονίας. Συνέβη εντός της τάξης. Δύο μαθητές διακομίστηκαν σε νοσοκομείο" επισήμανε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE