Κουβαλούσε 5 κιλά κάνναβη ο 31χρονος Λευκωσιάτης – Έκανε το λάθος και άνοιξε την πόρτα

Κουβαλούσε 5 κιλά κάνναβη ο 31χρονος Λευκωσιάτης – Έκανε το λάθος και άνοιξε την πόρτα

Στην σύλληψη ενός 31χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ αφού τον εντόπισε «φορτωμένο» με κάνναβη

Τη Δευτέρα 10/4 απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 31χρονου που βρίσκεται στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στην κατοχή του 31χρονου πέντε κιλά κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας πάνω στην οποία υπήρχε ποσότητα κάνναβης. 

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE