Εργατικό ατύχημα στην Πάφο – Έπεσε από εκσκαφή βάθους 6 μέτρων

Εργατικό ατύχημα στην Πάφο –  Έπεσε από εκσκαφή βάθους 6 μέτρων

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας 10/04 στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 13:38 το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας,  λήφθηκε κλήση για διάσωση ζωής / ανάσυρση ατόμου από εκσκαφή βάθους 6 περίπου μέτρων μετά από εργατικό ατύχημα σε εργοτάξιο στην Λεωφόρο Νεόφυτου Νικολαίδη στην Πάφο.

Αμέσως ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα και αφού κατέβηκαν στην εκσκαφή έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες στον τραυματία και τον ανέσυραν με τη χρήση του φορείου διάσωσης Paraguard και σχοινιού διάσωσης.

Παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE