Βόμβα μεγατόνων! Ο Τσίπρας βάζει τέλος στο Survivor!

Βόμβα μεγατόνων! Ο Τσίπρας βάζει τέλος στο Survivor!

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί το reality. Το βέβαιο είναι ότιασχολείται με αυτό και μάλιστα εμφανίζεται προβληματισμένος.

«Πάθος» με το Survivor έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Ελευθερία του Τύπου.

Όπως γράφει η εφημερίδα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί το reality, αλλά ασχολείται με αυτό και μάλιστα εμφανίζεται προβληματισμένος. Σύμφωνα με όσα είπε στον δημοσιογράφο πηγή του στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός είναι...προβληματισμένος για την «αλλοτρίωση της ελληνικής κοινωνίας».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο τραπέζι και στις συζητήσεις με τον Νίκο Παππά έχει πέσει η σκέψη μεταφοράς του τηλεπαιχνιδιού μετά τα μεσάνυχτα. Φέρεται να ζήτησε από το Νίκο Παππά αν δεν μπορεί να απαγορευτεί η προβολή του παιχνιδιού, να πάει αργά η προβολή του!

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE