ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ: Από αυτοσχέδιο βεγγαλικό ξέσπασε η φωτιά στο αυτοκίνητο

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ: Από αυτοσχέδιο βεγγαλικό ξέσπασε η φωτιά στο αυτοκίνητο

Ο 19χρονος εθνοφρουρός υπέστη σοβαρά εγκαύματα λόγω φωτιάς που προκλήθηκε από αυτοσχέδιο βεγγαλικό.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 22.19 την Τρίτη 11/4 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στον Αγ. Δομέτιο όπου ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με δυο οχήματα, και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22.45.

Η πυρκαγιά, αναφέρεται, προκλήθηκε με αυτοσχέδιο βεγγαλικό από τον οδηγό, ο οποίος βρισκόταν εντός του οχήματος.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές και ο οδηγός υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στο όχημα επέβαινε και δεύτερο άτομο, το οποίο απομακρύνθηκε χωρίς να κινδυνεύσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο 19χρονοι στρατιώτες παραλίγο να καούν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητο – Ο ένας βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

*φώτο αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE