ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ξέρει πολλά ο «Μπένης» και θα μιλήσει - Φοβούνται πολλοί – Θεωρείται σίγουρο ότι εκτελέστηκε ο Aleks Burelli

Ξέρει πολλά ο «Μπένης» και θα μιλήσει - Φοβούνται πολλοί – Θεωρείται σίγουρο ότι εκτελέστηκε ο Aleks Burelli

Η παραδοχή του Μάριου Χριστοδούλου άλλως «Μπένη» για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας, αναμένεται να ανοίξει το δρόμο και για εξιχνίαση άλλων υποθέσεων.

Ο 39χρονος επρόκειτο να δώσει κατάθεση στους ανακριτές της Αστυνομίας και εκτιμάται πως θα αναφερθεί σε άλλα διαπραχθέντα εγκλήματα.

Ο δημοσιογράφος του «Πολίτη» Μανώλης Καλατζής γράφει στην έκδοση της Τετάρτης (12/04) ότι θα δώσει λεπτομέρειες για άλλες υποθέσεις «στις οποίες εμπλέκεται ή έχει γνώση για τους ηθικούς αυτουργούς. Πρόκειται για τον πενταπλό φόνο επίσης στην Αγία Νάπα, τον φόνο του Γιάννου Καλοψιδιώτη (σημ. πατέρας του Φάνου), αλλά και υποθέσεις βομβιστικών επιθέσεων, εμπρησμών κλπ.».

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αναμένεται να μιλήσει και για διεφθαρμένους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεργάζονταν με ομάδες του υποκόσμου, με το αζημίωτο, και εκτός από κάλυψη προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με πληροφορίες».

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι ανακριτές θα προσπαθήσουν να μάθουν και για την τύχη του Aleks Burelli, του ενός εκ των δυο δραστών.

Ο συνάδελφος σημειώνει πως «θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι έχει δολοφονηθεί, ώστε να μην μιλήσει, αφού τα στοιχεία του είχαν γίνει γνωστά από την πρώτη στιγμή μετά τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top