ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δια βίου ο «Μπένης» - Γέλια με την ανακοίνωση της ποινής - «Συγγνώμη σε θύματα και συγγενείς. Έχει τύψεις»

Δια βίου ο «Μπένης» - Γέλια με την ανακοίνωση της ποινής - «Συγγνώμη σε θύματα και συγγενείς. Έχει τύψεις»

Σε τετράκις δια βίου φυλάκιση καταδικάστηκε ο Μάριος Χριστοδούλου, άλλως «Μπένης» για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας στις 23 Ιουνίου του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέρει πολλά ο «Μπένης» και θα μιλήσει - Φοβούνται πολλοί – Θεωρείται σίγουρο ότι εκτελέστηκε ο Aleks Burelli

Πιο συγκεκριμένα, στον Μάριο Χριστοδούλου επιβλήθηκε ποινή τετράκις δια βιου φυλάκισης στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, σε 5 χρόνια φυλάκιση για την κατηγορία συνωμοσίας για φόνο σε βάρος του Μαυρομιχάλη, του Σήφη και του Τσιάκκα, 12 χρόνια για την απόπειρα σε βάρος του Καλλιτσιώνη και του Γιώργου Χαραλάμπους, 4 χρόνια για εμπρησμό και 2 χρόνια για κλοπή (του αυτοκινήτου). Οι ποινές συντρέχουν.

Πάντως, με την ανακοίνωση της ποινής από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου ακούστηκαν γέλια στην αίθουσα. Στη διαδικασία παρευρέθηκε και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, ο οποίος αποτελούσε στόχο των Αλβανών εκτελεστών μαζί με τους Ιωσήφ Ιωσήφ και Χρίστο Τσιάκκα.

Ο δικηγόρος του Μάριου Χριστοδούλου, Μιχάλης Πικής, νωρίτερα στην αγόρευσή του είχε ζητήσει να επιβληθεί ποινή παρόμοια με αυτή του Χαράλαμπου Ανδρέου, ο οποίος ήδη καταδικάστηκε και μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο κ. Πικής στην αγόρευσή του, είπε ακόμη ότι ο «Μπένης» εκφράζει πλήρη και ειλικρινή μεταμέλεια. Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του πελάτη του στα θύματα και στους συγγενείς τους και είπε ότι νοιώθει τύψεις για το στυγερό έγκλημα.

Την Πέμπτη (12/04) θα είναι έτοιμο και το κείμενο της ποινής. Στις 28/4 είναι ορισμένο το επόμενο δικαστικό ραντεβού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε συναγερμό οι Αρχές - Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά καφενείου στη Λάρνακα

Σε συναγερμό οι Αρχές - Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά καφενείου στη Λάρνακα

Ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε γύρω στις 21:20 το βράδυ της Δευτέρας (27/5) στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top