ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε καταστολή στην εντατική ο 19χρονος εθνοφρουρός – Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο - Το λάθος που έκανε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε καταστολή στην εντατική ο 19χρονος εθνοφρουρός – Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο  - Το λάθος που έκανε

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης 11/04, ο 19χρονος εθνοφρουρός ο οποίος τραυματίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή Αγίου Παύλου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σε καταστολή βρίσκεται ο 19χρονος νεαρός ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, πυροδότησε αυτοσχέδιο βεγγαλικό το οποίο περιέχει πρόσμιξη χημικών υλικών αρκετά εύφλεκτων και ασταθών. 

Οι πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως το επόμενο 48ωρο είναι αρκετά κρίσιμο για τον νεαρό καθώς υπέστη πολύ σοβαρά εξωτερικά και εσωτερικά εγκαύματα.

Ο άτυχος νέος βρίσκεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας εγκαυμάτων του Γ.Ν Λευκωσίας με τους ιατρούς να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκληρές εικόνες από τη σκηνή όπου κάηκε ο 19χρονος Εθνοφρουρός – Έντονοι Αγγελίδης και Κεττής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:15 το βράδυ της Τρίτης 11/4, στην περιοχή Αγίου Παύλου στην Λευκωσία, όταν ξέσπασε φωτιά στο όχημα του νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο νεαρός επιχείρησε να ανάψει εντός του οχήματος του αυτοσχέδιο βεγγαλικό με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του. 

Μέσα στο όχημα επέβαινε άλλος ένας νεαρός όπου ευτυχώς πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο γρήγορα.

Να σημειώσουμε πως είναι το πρώτος τραυματισμός νεαρού απο κροτίδες και βεγγαλικά, ενόψει του πάσχα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.