ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινητή «βόμβα» ο 20χρονος – Μετρούσαν για ώρες οι Αστυνομικοί!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινητή «βόμβα» ο 20χρονος – Μετρούσαν για ώρες οι Αστυνομικοί!

Φορτωμένος με εκατοντάδες κροτίδες ο 20χρονος από τη Λάρνακα

Στο πλαίσιο της δράσης της Αστυνομίας για πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας (κατοχή και χρήση κροτίδων) μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (Επαρχιακό κλιμάκιο Λάρνακας), ανέκοψαν για έλεγχο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου που οδηγεί από την Πύλα προς Λάρνακα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος από την επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου, 360 κροτίδες, οι οποίες παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 20χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE