ΕΓΚΩΜΗ: Κάηκε ολόκληρη περιουσία λόγω μιας απροσεξίας ατίθασων νέων

ΕΓΚΩΜΗ: Κάηκε ολόκληρη περιουσία λόγω μιας απροσεξίας ατίθασων νέων

Η ώρα 14:05 την Μ. Πέμπτη λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Μετοχίου στην Έγκωμη.

 Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Πύλης Πάφου και Καϊμακλίου με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14:34.

Η πυρκαγιά ήταν σε στοιβάδα από άχρηστα υλικά, ελαστικά οχημάτων και παλιά έπιπλα ενώ επηρεάστηκαν ένα ακινητοποιημένο οχήματα, ένα μικρό τροχόσπιτο ,μία μοτοσυκλέτα και η βαφή του κλιμακοστασίου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος της πολυκατοικίας.

Είχαν απομακρυνθεί όλοι πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά πιθανόν να προκλήθηκε από απροσεξία ανηλίκων.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE