ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι Κυπριακές Αρχές σταμάτησαν 18 τρομοκράτες- Δηλώσεις Ζήνων – VIDEO

Οι Κυπριακές Αρχές σταμάτησαν 18 τρομοκράτες- Δηλώσεις Ζήνων – VIDEO

Δεκαοκτώ άτομα τα οποία σχετίζονταν με την τρομοκρατία σταμάτησαν οι Κυπριακές Αρχές, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρου Ζήνων.

Ο κ. Ζήνων μιλώντας την Μ. Πέμπτη (13/4) στον τηλεοπτικό σταθμό ΜegaOne και στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» γνωστοποίησε ότι οι υπηρεσίες του Κράτους σταμάτησαν 18 άτομα που σύμφωνα με τις πληροφορίες εμπλέκονται με την τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω 18 άτομα θα μετέβαιναν από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα και από εκεί στην Τουρκία με τελικό προορισμό την Συρία για να ενταχθούν σε τρομοκρατική οργάνωση

Οι Κυπριακές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με άλλες κατάφεραν όμως να σταματήσουν τα εν λόγω άτομα πριν ολοκληρώσουν το ταξίδι στρατολόγησης τους.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top