ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: «Άδικη και ύποπτη η στοχοποίηση της Σάβιας» - Υπάρχουν και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι – κομματικά στελέχη - VIDEO

Γεωργιάδης: «Άδικη και ύποπτη η στοχοποίηση της Σάβιας» - Υπάρχουν και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι – κομματικά στελέχη - VIDEO

«Έσπασε» την σιωπή του ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης και αντεπιτίθεται.

Στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 13/4 ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε άδικη και ύποπτη την στοχοποίηση της Σάβιας Ορφανίδου, χωρίς όμως να την κατονομάζει.

Στοχοποίηση η οποία αφορά την συμμετοχή της ως μέλος στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ, ενώ παράλληλα εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών. 

Ο κύριος Γεωργιάδης, άφησε και αιχμές στο τρόπο που το κόμμα και η ηγεσία του ΔΗΣΥ, χειρίστηκαν το θέμα της κ. Ορφανίδου. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως  «αν ήμουν στη θέση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, θα αντιδρούσα με πολύ έντονο τρόπο», ενώ συνέχισε αναφέροντας πως «ως κόμμα δεν θα πρέπει να δεχόμαστε τέτοιου είδους στοχοποιήσεις συγκεκριμένων στελεχών».

Όσον αφορά τον Γενικό Ελεγκτή και το θέμα με την κυρία Ορφανίδου, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως  «ο Γενικός Ελεγκτής είναι αρμόδιος να εκφράσει μία άποψη. Την ευθύνη και την αρμοδιότητα την έχει η εκτελεστική εξουσία. Θέλουμε ως Κυβέρνηση να έχουμε μια καλή συνεργασία με όλους τους Θεσμούς και θα πρέπει να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και συνεργασία όλων των Θεσμών, ο καθένας στον τομέα της αρμοδιότητάς του, χωρίς να ξεφεύγουμε από όρια τα οποία το Σύνταγμα ορίζει».

Παράλληλα ανέφερε πως έχει διατάξει από την πρώτη στιγμή διοικητική έρευνα, η οποία θα του παραδοθεί την Εβδομάδα του Πάσχα. 

«Ένα πράγμα μπορώ ευθέως και από τώρα να δηλώσω είναι ότι δεν πρόκειται να δεχτώ τη στοχοποίηση ενός δημοσίου υπαλλήλου επειδή έτσι υπέδειξε ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης προς τον Γενικό Ελεγκτή, πόσο μάλλον όταν είναι πολλές οι περιπτώσεις άλλων δημοσίων υπαλλήλων που μετέχουν συστηματικά σε συλλογικά όργανα κομμάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γεωργιάδης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top