ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πνίγηκε» στο νερό η Αγλαντζιά - Επί ποδός η Πυροσβεστική λόγω πλημμυρών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πνίγηκε» στο νερό η Αγλαντζιά - Επί ποδός η Πυροσβεστική λόγω πλημμυρών

Επί ποδός βρίσκονταν το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14/04 τα μέλη της Πυροσβεστικής στη Λευκωσίας λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Π.Υ, οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λευκωσίας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναπτύχθηκαν την Μεγάλη Παρασκευή 14/04 στις 15.43 ανταποκρίθηκαν με 5 συνεργεία σε 22 επεισόδια πλημμυρών εκ των οποίων τα 11 αφορούσαν άντληση νερού από υπόγειους ή ημιυπόγειους χώρους  και 11 άνοιγμα οχετών όμβριων υδάτων σε δημόσιους δρόμους. 

Αριθμός οχημάτων ακινητοποιήθηκε σε δρόμους χωρίς να χρειαστεί να ρυμουλκήσουμε κανένα όχημα καθότι κανένας επιβαίνοντας δεν κινδύνευσε και τα όμβρια ύδατα υποχώρησαν σύντομα από τους δρόμους. Δεν παρουσιάστηκαν οποιεσδήποτε σημαντικές ζημιές.

Τα επεισόδια ανά περιοχή ήταν:

•             Αγλαντζιά: 12

•             Λατσιά: 6

•             Στρόβολος: 3

•             Παλουριώτισσα: 1

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE