Ράβουν κουστούμι υποψηφίου στο ΑΚΕΛ – Τα σενάριο για δυο πρόσωπα εκτός του κόμματος

Ράβουν κουστούμι υποψηφίου στο ΑΚΕΛ – Τα σενάριο για δυο πρόσωπα εκτός του κόμματος

Υποψήφιο νίκης άρχισε να αναζητεί η Εζεκία Παπαϊωάννου

Αμέσως μετά το Πάσχα θα αρχίσει να υλοποιείται πιστά όπως είναι και η τακτική του ΑΚΕΛ, το πλάνο για τις Προεδρικές εκλογές.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το Μ. Σάββατο 15/04, στο ΑΚΕΛ δεν συζητούν οτιδήποτε άλλο από το ότι ο υποψήφιος στον οποίο θα καταλήξει το κόμμα, θα είναι επιλογή νίκης.

Μάλιστα όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η ιδέα για κομματική υποψηφιότητα φαίνεται να εγκαταλείπεται και ο προσανατολισμός πλέον είναι η εξεύρεση μιας προσωπικότητα η οποία θα μπορεί να επιτύχει μια ευρύτερη συνεργασία ή συνασπισμό των αριστερών δυνάμεων.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ακούγονται έντονα δυο ονόματα πέραν από αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς στο τύπο.

 Πρόκειται για τον τέως πρόεδρο της Βουλής και τέως πρόεδρό της ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου. Μάλιστα, από το ΑΚΕΛ δεν διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν το σενάριο που θέλει υποψήφιο τον Γιαννάκη Ομήρου.

Υπάρχει όμως και δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για γνωστό δικηγόρο της Λευκωσίας που έχει το προφίλ που μοιάζει με την περίπτωση του Γιώργου Βασιλείου.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως είναι νέος σε ηλικία, μακριά από την κομματική ζωή, είναι γνωστής του Κυπριακού καθώς χειρίστηκε με επιτυχία πολλές υποθέσεις στο ΕΔΑΔ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE