Σάλος! Διάσημη τραγουδίστρια του εξωτερικού προγραμματίζει συναυλία στα κατεχόμενα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάλος! Διάσημη τραγουδίστρια του εξωτερικού προγραμματίζει συναυλία στα κατεχόμενα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλη μια συναυλία που θα προκαλέσει την οργή του κόσμου, προγραμματίζεται να γίνει στην βόρεια Κύπρο.

Συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου του 2017, είναι προγραμματισμένη η εμφάνιση της Elissa, στο Cratos, μαγαζί στην κατεχόμενη μεριά της Κύρπου.

Η Elissa, κατάγεται από τον Λίβανο, όπου είναι μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες του τοπικού κοινού.

Η ανακοίνωση της εμφάνισής της στην κατεχόμενη Κύπρο, προέκυψε μέσω της δικής της σελίδας στο Facebook, όπου καλεί το κοινό να παραστεί στο γνωστό μαγαζί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 7 χιλιάδες like.

Φωτογραφία του χρήστη Elissa.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE