Σρι Λάνκα: Τουλάχιστον 16 είναι οι νεκροί από την κατάρρευση ενός βουνού από σκουπίδια

Σρι Λάνκα: Τουλάχιστον 16 είναι οι νεκροί από την κατάρρευση ενός βουνού από σκουπίδια

Τουλάχιστον 16 είναι οι νεκροί από την κατάρρευση ενός βουνού σκουπιδιών που έγινε σε χωματερή της πρωτεύουσας, Κολόμπο, ενώ υπάρχουν περισσότεροι από 12 τραυματίες, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στρατιωτικού εκπροσώπου, αλλά και νοσοκομειακών πηγών.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις των διασωστών, προκειμένου να εντοπίσουν κι άλλους ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί από τα σκουπίδια.

Το αναφερόμενο βουνό από σκουπίδια είχε ύψος άνω των 90 μέτρων, ενώ κατέρρευσε αφού ξέσπασε φωτιά, αργά χθες το βράδυ. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι τα σκουπίδια μπορεί να έχουν καταπλακώσει περίπου 100 καλύβες.

Ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε σήμερα, καθώς εντοπίστηκαν περισσότερα θύματα, ενώ μεταξύ των νεκρών συμπεριλαμβάνονται και τέσσερις έφηβοι, σύμφωνα με πηγή στο νοσοκομείο του Κολόμπο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE