Ο «τρελαμένος», ο λυτρωτής και η… «εγγύηση»! (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)

Ο «τρελαμένος», ο λυτρωτής και η… «εγγύηση»! (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)

strong>Η μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, έβαλε «φωτιά» στη μάχη του τίτλου, αφού η διαφορά των «γαλάζιων» από την κορυφή μειώθηκε ξανά στους τέσσερις πόντους, ενώ κερδισμένη ήταν φυσικά και η ΑΕΚ, η οποία «ψαλίδισε» κατά τρεις την απόσταση από την πρώτη θέση και είναι πλέον στο -6.

Από εκεί και πέρα, η ήττα της ΑΕΛ από την Ομόνοια, έβαλε ουσιαστικά τέλος στα όποια όνειρα έκανε η Λεμεσιανή ομάδα για κατάκτηση της 3ης θέσης, όμως ο στόχος της 4ης θέσης η οποία μπορεί να αποδειχθεί προνομιούχος, παραμένει εφικτός και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη στη συνέχεια ανάμεσα στη νυν και την τέως ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου.

Αυτή την αγωνιστική, από την οποία απουσίαζε ΞΑΝΑ το ισόπαλο αποτέλεσμα από τα ντέρμπι του Α΄ γκρουπ, επιλέξαμε την τριάδα που έβαλε «φαρδιά-πλατιά» την «υπογραφή» της σε Τσίρειο, «ΑΕΚ Αρένα» και ΓΣΠ.

strong>Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.com, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE