ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε επιπλοποιείο στην περιοχή του Μονοβόλικου- Μυστήριο πίσω απο τα αίτια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε επιπλοποιείο στην περιοχή του Μονοβόλικου- Μυστήριο πίσω απο τα αίτια

Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 15/04 σε επιπλοποιείο που βρίσκεται στην περιοχή του Μονοβόλικου στη Λεμεσό

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,  στις0 07.48 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 15/04, λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε επιπλοποιείο στην βιομηχανική περιοχή Μονοβόλικου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου Λεμεσού με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.25.

Από την πυρκαγιά κάηκε ένα παράθυρο του κτιρίου, μηχανικός εξοπλισμός και αριθμός μηχανημάτων χειρός. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 2 αναπνευστικές συσκευές και αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων.

 Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία και με την Ηλεκτρομηχανολογική και δεν προέκυψε οτιδήποτε. Ως εκ τον πιο πάνω τα αίτια παραμένουν άγνωστα.

Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η νεκρώσιμη ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου. Η ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο.

BEST OF TOTHEMAONLINE