ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έτρεχε» η Πυροσβεστική λόγω λαμπρατζιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έτρεχε» η Πυροσβεστική λόγω λαμπρατζιών

Ανεγκέφαλοι «εκμεταλλεύτηκαν» την λαμπρατζιά για να κάψουν οχήματα

Η ώρα 01.28 τα ξημερώματα της Κυριακής 16/4 λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Iveco daily τύπου βαν το οποίο χρησιμοποιόταν από συνεργείο οχημάτων  για εξαρτήματα.

Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο απέναντι από το συνεργείο στην οδό Πεύκιου Γεωργιάδη στην περιοχή Καθαρής στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄ Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με 2 οχήματα και η  πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.37.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Πρόκειται περί κακόβουλης πράξης καθότι κοντά στο συνεργείο υπήρχε λαμπρατζιά.

Επίσης, η ώρα 04.27 τα ξημερώματα της Κυριακής 16/4  λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mitsubishi saloon αγνώστων στοιχείων το οποίο χρησιμοποιόταν από συνεργείο οχημάτων  για εξαρτήματα.

Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο απέναντι από το συνεργείο στην οδό Πεύκιου Γεωργιάδη στην περιοχή Καθαρής στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄ Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με 2 οχήματα και η  πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.36.  Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Και αυτό το περιστατικό πρόκειται περί κακόβουλης πράξης καθότι κοντά στο συνεργείο υπήρχε και πάλι λαμπρατζιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE