ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έτρεχε» η Πυροσβεστική λόγω λαμπρατζιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έτρεχε» η Πυροσβεστική λόγω λαμπρατζιών

Ανεγκέφαλοι «εκμεταλλεύτηκαν» την λαμπρατζιά για να κάψουν οχήματα

Η ώρα 01.28 τα ξημερώματα της Κυριακής 16/4 λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Iveco daily τύπου βαν το οποίο χρησιμοποιόταν από συνεργείο οχημάτων  για εξαρτήματα.

Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο απέναντι από το συνεργείο στην οδό Πεύκιου Γεωργιάδη στην περιοχή Καθαρής στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄ Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με 2 οχήματα και η  πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.37.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Πρόκειται περί κακόβουλης πράξης καθότι κοντά στο συνεργείο υπήρχε λαμπρατζιά.

Επίσης, η ώρα 04.27 τα ξημερώματα της Κυριακής 16/4  λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mitsubishi saloon αγνώστων στοιχείων το οποίο χρησιμοποιόταν από συνεργείο οχημάτων  για εξαρτήματα.

Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο απέναντι από το συνεργείο στην οδό Πεύκιου Γεωργιάδη στην περιοχή Καθαρής στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄ Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με 2 οχήματα και η  πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.36.  Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Και αυτό το περιστατικό πρόκειται περί κακόβουλης πράξης καθότι κοντά στο συνεργείο υπήρχε και πάλι λαμπρατζιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.