Είστε έγκυος; Δείτε τι να προσέξετε στο πασχαλινό τραπέζι

Είστε έγκυος; Δείτε τι να προσέξετε στο πασχαλινό τραπέζι

Η υπερβολική κατανάλωση φαγητού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης προκαλεί προβλήματα δυσπεψίας κουράζει τον οργανισμό σας αλλά μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα στο έμβρυο.

Δείτε τι να αποφύγετε ή να περιορίσετε στο πασχαλινό τραπέζι.

Αρνί

Προτιμήστε το ψαχνό και αποφύγετε την πέτσα. Καταναλώστε άπαχος κρέας, που βοηθάει στον αιματοκρίτη και στο σίδηρο.

Εντόσθια–κοκορέτσι

Μην καταναλώνετε συκώτι, διότι λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε βιταμίνη Α μπορεί να βλάψει το έμβρυο. Επιπλέον, συνήθως αυτές οι τροφές περιέχουν πολύ αλάτι που πρέπει να αποφεύγεται στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Αυγά

Αποφύγετε τα βαμμένα, γιατί οι ουσίες που χρησιμοποιούνται για να δώσουν το κόκκινο χρώμα δεν είναι πάντα αθώες. Καταναλώστε 2 με 3 αυγά την εβδομάδα.

Μαγειρίτσα

Αποφύγετέ την ή περιοριστείτε σε μια μικρή μερίδα.

Τσουρέκι

Καταναλώστε με μέτρο, γιατί έχουν πολλές θερμίδες.

Απο babyradio.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE