Mακελειό στη Συρία: Στους 112 οι νεκροί από την επίθεση καμικάζι σε λεωφορεία

Mακελειό στη Συρία: Στους 112 οι νεκροί από την επίθεση καμικάζι σε λεωφορεία

Εκατό δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση καμικάζι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/4 εναντίον λεωφορείων τα οποία μετέφεραν εκτοπισμένους από περιοχές που ελέγχονται από τη συριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με έναν νέο απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Μεταξύ των 112 νεκρών περιλαμβάνονται 98 άνθρωποι που είχαν απομακρυνθεί από τις τοποθεσίες Φούα και Καφράγια (βορειοδυτική Συρία), διευκρίνισε η μκο.

Ο προηγούμενος απολογισμός αυτής της επίθεσης στο Ρασιντίν, για την οποία δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, έκανε λόγο για 43 νεκρούς.

Η έκρηξη έπληξε λεωφορεία που μετέφεραν σιίτες κατοίκους, καθώς περίμεναν για να περάσουν, από ανταρτοκρατούμενα εδάφη, σε εδάφη που ελέγχονται από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας μεταξύ των εμπολέμων για την απομάκρυνση των αμάχων

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE