Νέο ζευγάρι στην Ελληνική Showbiz! Τελικά ο έρωτας περνά από το στομάχι

Νέο ζευγάρι στην Ελληνική Showbiz! Τελικά ο έρωτας περνά από το στομάχι

Μέχρι τώρα ο Έκτορας Μποτρίνι δεν είχε δώσει δικαιώματα για την προσωπική του ζωή, ούτε είχε γίνει επίσημα γνωστή κάποια σχέση του.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει η Real Life φήμες τον θέλουν να διατηρεί σχέση με τη γνωστή δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

Η Νάντια έχει εργαστεί σε πετυχημένες εκπομπές, όπως “Mega με μια” με τον Μάρκο Σεφερλή, στο “Joy” όταν φιλοξενούταν από τον ANT1 και στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΤΡΙΝΙ

Μπορεί ο ίδιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να ταξιδεύει συχνά, τον τελευταίο καιρό όμως προσπαθεί να επισκέπτεται συχνά την Αθήνα για να βρίσκεται στο πλευρό της όμορφης δημοσιογράφου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έχει γίνει θαμώνας στο βραβευμένο εστιατόριο, που διατηρεί ο ίδιος στο Χαλάνδρι. Όσοι τους έχουν δει μαζί, λένε πως ο Έκτορας πρώτη φορά δείχνει τόσο εκδηλωτικός και χαρούμενος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΑΝΤΙΑ ΡΗΓΑΤΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΑΝΤΙΑ ΡΗΓΑΤΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE