Ο Νεκτάριος κατέβασε την Ευριπίδου από το αυτοκίνητο για να κάνει εμετό και την φωτογράφιζε! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Νεκτάριος κατέβασε την Ευριπίδου από το αυτοκίνητο για να κάνει εμετό και την φωτογράφιζε! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διανύουμε τις Πασχαλινές διακοπές μας με οικογενειακές στιγμές γεμάτες φαγητό, διασκέδαση και όμορφες στιγμές!

Ακριβώς έτσι λοιπόν επέλεξαν να περάσουν τις μέρες τους ακόμη ένα ζευγάρι της κυπριακής showbiz Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Νεκτάριος Αλεξάνδρου! 

Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις γιορτινές μέρες στην εξοχή και πιο συγκεκριμένα στα βουνά μακρία από όλους!

Μαζί με τα παιδάκια τους προτίμησαν να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με φόντο την πρασινάδα, τουλάχιστον αυτό μας παρουσιάσε η Κωνσταντίνα στο λογαριασμό της στο instagram.

Αυτό όμως που μας φάνηκε ασυνήθιστο είναι η φωτογραφία που ανέβασε στην άκρη του δρόμου με την ίδια να προσπαθεί να κάνει εμετό και να το λέει!

Δείτε τις φωτογραφίες στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE