ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πολυτελές όχημα άεργου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πολυτελές όχημα άεργου

Φωτιά ξέσπασε σε πολυτελές όχημα 46χρονου άεργου στην Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού, τα ξημερώματα της Τρίτης (18/4).

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 3:00 μ.μ προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Στο σημείο κλήθηκε πυροσβεστική και αστυνομία όπου με το πρώτο φως τη ημέρας θα συνεχίσουν τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για εμπρησμό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE