ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πολυτελές όχημα άεργου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πολυτελές όχημα άεργου

Φωτιά ξέσπασε σε πολυτελές όχημα 46χρονου άεργου στην Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού, τα ξημερώματα της Τρίτης (18/4).

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 3:00 μ.μ προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Στο σημείο κλήθηκε πυροσβεστική και αστυνομία όπου με το πρώτο φως τη ημέρας θα συνεχίσουν τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για εμπρησμό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.