Κίνα: Υπέρ της αποκλιμάκωσης της έντασης με τη Βόρεια Κορέα

Κίνα: Υπέρ της αποκλιμάκωσης της έντασης με τη Βόρεια Κορέα

Ειρηνική διευθέτηση του βορειοκορεατικού προκρίνει ο σημαντικότερος σύμμαχος και εμπορικός εταίρος της Πιονγιάνγκ, το Πεκίνο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Γουάνγκ Γι, δήλωσε σήμερα ότι διπλωματικά μέσα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο, καθώς η Βόρεια Κορέα γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει την ανάπτυξη του πυρηνικού και πυραυλικού της οπλοστασίου, παραβιάζοντας τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ο Γουάνγκ μιλώντας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Πεκίνο, παρότρυνε όλες τις πλευρές να εργαστούν για την ειρηνική εκτόνωση της κατάστασης έντασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE