ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Γυναίκα οδηγός συγκρούστηκε με πεζό – «Τύφλα» στο μεθύσι ο 42χρονος νοσηλεύεται στην εντατική

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Γυναίκα οδηγός συγκρούστηκε με πεζό – «Τύφλα» στο μεθύσι ο 42χρονος νοσηλεύεται στην εντατική

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη την Τρίτη 18/4 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10:30 το βράδυ, γυναίκα οδηγός επιχείρησε στροφή σε δρόμο στην περιοχή της Κισσονεργας, όπου κατά την προσπάθειά της, συγκρούστηκε με πεζό.

Ο 42χρονος πεζός περπατούσε κατά μήκος του δρόμου και σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν μπορούσε να ισορροπήσει και να σταθεί στα πόδια του, έτσι ανέκοψε την πορεία του οχήματος της ελληνοκύπριας..

Μετά την σύγκρουση, ο 42χρονος που κατάγεται από την Πολωνία, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου κρατείται στην εντατική αφού αποκόμισε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Είχε πέσει μπρούμυτα κτυπώντας το κεφάλι του στον δρόμο. Ενώ να σημειωθεί ότι μετά τις τοξολογικές εξετάσεις, 

Ενώ να σημειωθεί ότι μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος Πολωνός, λειτουργούσε υπό την εμπειρία αλκοόλ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.