ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ: Κροτίδες, φωτοβολίδες, πέτρες και… οριστική διακοπή – Επίθεση και σε αστυνομικούς

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ: Κροτίδες, φωτοβολίδες, πέτρες και… οριστική διακοπή – Επίθεση και σε αστυνομικούς

Επεισόδια που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας, σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης 18/4 στο Λευκόθεο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά όταν ρίφθηκαν εντός του γηπέδου δύο κροτίδες. Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου διάφορα αντικείμενα, κροτίδες και φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί οριστικά.

Μέλη της Αστυνομίας, τα οποία αστυνόμευαν τον αγώνα, δέχθηκαν επίθεση με αντικείμενα από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα τέσσερα μέλη της αντιοχλαγωγικής ομάδας της ΑΔΕ Λευκωσίας να τραυματιστούν ελαφρά. 

Τα μέλη της ομάδας της ΑΕΚ μαζί με αριθμό φιλάθλων τους, επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και με συνοδεία δύο περιπόλων της Αστυνομίας συνοδεύτηκαν εκτός Λευκωσίας.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά τη λεωφόρο Σ. Κυπριανού (κοντά στον κυκλικό κόμβο Τσερίου), άγνωστοι έριξαν πέτρες στο λεωφορείο.

Από τον πετροβολισμό ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας, προκλήθηκαν όμως ζημιές στα γυαλιά του λεωφορείου. Ζημιές, επίσης προκλήθηκαν σε δύο οχήματα και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επίθεση στο λεωφορείο της ΑΕΚ στο round about του ΜΕΤΡΟ - Πετροβολισμός και σπασμένα τζάμια

*φώτο αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE