ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να υπήρχαν «αντιζηλίες» εναντίον του 35χρονου και για αυτό του έστειλαν μήνυμα με βόμβα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να υπήρχαν «αντιζηλίες» εναντίον του 35χρονου και για αυτό του έστειλαν μήνυμα με βόμβα

Από την κατάθεσή του στο ΤΑΕ, ο διαχειριστής του σουβλατζίδικου κατάθεσε ότι δεν ήξερε κανέναν που να μπορεί να βρίσκεται πίσω από την έκρηξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Φιλελεύθερο» φέρεται να υπήρχαν αντιζηλίες πίσω από την έκρηξη σε σουβλατζίδικο στο κέντρο Λεμεσού.

Αυτή είναι η εκτίμηση της Αστυνομία σε σχέση με την τοποθέτηση και πυροδότηση βόμβας στην είσοδο του σουβλατζίδικου, τη διαχείριση του οποίου έχει ένας 35χρονος.  

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στις γυάλινες προσθήκες της επιχείρησης καθώς και στις προσθήκες παρακείμενου καταστήματος.

Ο διαχειριστής σε κατάθεσή του στους ανακριτές του ΤΑΕ εξέφρασε άγνοια για το ποιος ενδεχομένως να βρίσκεται πίσω από την ενέργεια αλλά φέρεται ότι τα κίνητρα να έχουν να κάνουν με επαγγελματικές αντιζηλίες ή άλλες προσωπικέ διαφορές.

Δέιτε περισσότερα στο: ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα κοντά στο ΤΕΠΑΚ – Αποκλείστηκε η σκηνή 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE