ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να υπήρχαν «αντιζηλίες» εναντίον του 35χρονου και για αυτό του έστειλαν μήνυμα με βόμβα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να υπήρχαν «αντιζηλίες» εναντίον του 35χρονου και για αυτό του έστειλαν μήνυμα με βόμβα

Από την κατάθεσή του στο ΤΑΕ, ο διαχειριστής του σουβλατζίδικου κατάθεσε ότι δεν ήξερε κανέναν που να μπορεί να βρίσκεται πίσω από την έκρηξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Φιλελεύθερο» φέρεται να υπήρχαν αντιζηλίες πίσω από την έκρηξη σε σουβλατζίδικο στο κέντρο Λεμεσού.

Αυτή είναι η εκτίμηση της Αστυνομία σε σχέση με την τοποθέτηση και πυροδότηση βόμβας στην είσοδο του σουβλατζίδικου, τη διαχείριση του οποίου έχει ένας 35χρονος.  

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στις γυάλινες προσθήκες της επιχείρησης καθώς και στις προσθήκες παρακείμενου καταστήματος.

Ο διαχειριστής σε κατάθεσή του στους ανακριτές του ΤΑΕ εξέφρασε άγνοια για το ποιος ενδεχομένως να βρίσκεται πίσω από την ενέργεια αλλά φέρεται ότι τα κίνητρα να έχουν να κάνουν με επαγγελματικές αντιζηλίες ή άλλες προσωπικέ διαφορές.

Δέιτε περισσότερα στο: ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα κοντά στο ΤΕΠΑΚ – Αποκλείστηκε η σκηνή 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE