ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Βρέθηκε ο 37χρονος που αγνοείτο – Δεν φαντάζεστε που τον εντόπισαν και σε ποια κατάσταση!

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Βρέθηκε ο 37χρονος που αγνοείτο – Δεν φαντάζεστε που τον εντόπισαν και σε ποια κατάσταση!

Τέλος στην αγωνία για την οικογένεια του 37χρονου άντρα του οποίου χάθηκαν τα ίχνη του από το μεσημέρι της Τετάρτης 19/04.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 37χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 9:45 το πρωί της Πέμπτης 20/4.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε, η Αστυνομία τον εντόπισε στο ξενοδοχείο που διέμενε αλλά σε άλλο δωμάτιο.

Συγκεκριμένα ο 37χρονος Ρώσος, βρέθηκε σε κατάσταση μέθης να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Να σημειώσουμε πως είχε αφιχθεί την Τετάρτη 19/4 για διακοπές  στην Κύπρο μαζί με τους γονείς του και είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν στις 28 του μηνός.

Σύμφωνα με την 71χρονη μητέρα του, ο γιος της ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τη μνήμη του,  γύρω στις τρεις το απόγευμα βρίσκονταν στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου τους είχε πει ότι θα μετέβαινε στο  δωμάτιο τους.

Όταν αργότερα  οι γονείς  πήγαν στο δωμάτιο τους διαπίστωσαν ότι ο γιος τους απουσίαζε και τον  αναζήτησαν σε όλους  τους χώρους του ξενοδοχείου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της εισέρχεται η συζήτηση για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του τροποποιητικού νομοσχεδίου στους κοινωνικούς εταίρους. Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για μια συνολική αλλαγή του συστήματος, την ώρα που εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες καταγράφουν θετικά στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα θέτουν σειρά ερωτημάτων και προβάλλουν σαφείς κόκκινες γραμμές.

BEST OF TOTHEMAONLINE