«Μαύρη μέρα» για τον στίβο: Ολυμπιονίκης νεκρός σε τροχαίο - Στενός φίλος του Γιουσέιν Μπόλτ που είδε το θανατηφόρο από κοντά

«Μαύρη μέρα» για τον στίβο: Ολυμπιονίκης νεκρός σε τροχαίο - Στενός φίλος του Γιουσέιν Μπόλτ που είδε το θανατηφόρο από κοντά

Τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του φίλου του Γιουσέιν Μπολτ βρήκε ο Βρετανός ολυμπιονίκης του ύψους Ζερμέιν Μάνσον.

Ο Μέισον μαζί με τον Μπολτ επέστρεφαν σπίτια τους από πάρτι στο Κίνγκστον όταν συνέβη το τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αργυρός ολυμπιονίκης του 2008 στο Πεκίνο πέθανε ακαριαία, στις 4 π.μ. ώρα Τζαμάικας, αφότου έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε.  

Ο Μέισον, ο Μπολτ και ο Φράτερ (σπρίντερ όπως ο Μπολτ) επέστρεφαν μαζί «σε κονβόι» σπίτια τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο Μέισον μεγάλωσε στην Τζαμάικα, αλλά πολιτογραφήθηκε Βρετανός το 2006, για να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, δύο χρόνια αργότερα.

Germaine Mason, who won a silver medal at the Beijing Olympics in 2008, has been killed in a motorbike crash

Mason pictured on his bike in Jamaica

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE