«Μαύρη μέρα» για τον στίβο: Ολυμπιονίκης νεκρός σε τροχαίο - Στενός φίλος του Γιουσέιν Μπόλτ που είδε το θανατηφόρο από κοντά

«Μαύρη μέρα» για τον στίβο: Ολυμπιονίκης νεκρός σε τροχαίο - Στενός φίλος του Γιουσέιν Μπόλτ που είδε το θανατηφόρο από κοντά

Τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του φίλου του Γιουσέιν Μπολτ βρήκε ο Βρετανός ολυμπιονίκης του ύψους Ζερμέιν Μάνσον.

Ο Μέισον μαζί με τον Μπολτ επέστρεφαν σπίτια τους από πάρτι στο Κίνγκστον όταν συνέβη το τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αργυρός ολυμπιονίκης του 2008 στο Πεκίνο πέθανε ακαριαία, στις 4 π.μ. ώρα Τζαμάικας, αφότου έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε.  

Ο Μέισον, ο Μπολτ και ο Φράτερ (σπρίντερ όπως ο Μπολτ) επέστρεφαν μαζί «σε κονβόι» σπίτια τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο Μέισον μεγάλωσε στην Τζαμάικα, αλλά πολιτογραφήθηκε Βρετανός το 2006, για να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, δύο χρόνια αργότερα.

Germaine Mason, who won a silver medal at the Beijing Olympics in 2008, has been killed in a motorbike crash

Mason pictured on his bike in Jamaica

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE