Survivor: Η Ειρήνη Κολιδά έκανε την πρώτη σέξι φωτογράφηση της

Survivor: Η  Ειρήνη Κολιδά έκανε την πρώτη σέξι φωτογράφηση της

Πρόκειται για την παίκτρια των «Μαχητών» η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με τις αγωνιστικές της επιδόσεις όσο και με την ακεραιότητα του χαρακτήρα της όσο βρισκόταν στο Άγιο Δομίνικό.

Η 35χρονη γυμνάστρια δυστυχώς αποχώρησε μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα των διαγωνιζομένων στο εξωτικό νησί, ωστόσο θα συνεχίσει να απασχολεί για καιρό ακόμα το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ειρήνη Κολιδά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram backstage εικόνα από φωτογράφιση η οποία έγινε στον Άγιο Δομινικό και αναμένεται να είναι ότι πιο σέξι έχουμε δει από την καλοσμιλεμένη αθλήτρια κωπηλασίας.

Δείτε την φωτογραφία (εν αναμονή του τελικού αποτελέσματος):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διάγγελμα ΠτΔ: «Πρώτιστο μέλημά μας είναι η ασφάλεια σας» - Τι ανακοίνωσε για πολίτες και επαναπατρισμούς - Βίντεο

Διάγγελμα ΠτΔ: «Πρώτιστο μέλημά μας είναι η ασφάλεια σας» - Τι ανακοίνωσε για πολίτες και επαναπατρισμούς - Βίντεο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθύνθηκε σήμερα στους πολίτες με διάγγελμα σχετικά με την πρωτοφανή κρίση στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE