Έφυγε το παλικάρι της Πάφου - Ήταν ενεργό μέλος του συλλόγου «Ευαγόρας Παλλικαρίδης» - Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε το παλικάρι της Πάφου - Ήταν ενεργό μέλος του συλλόγου «Ευαγόρας Παλλικαρίδης» - Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο θα πουν στον Ανδρέα Βρυωνίδη θα πουν συγγενοίς και φίλοι την Παρασκευή στις 3:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Πολίτη», απεβίωσε την Πέμπτη (20/4) ο Άδωνης Βρυωνίδης, από την Πάφο, μετά από σκληρή και επώδυνη μάχη που έδωσς με τον καρκίνο.

Ο Άδωνης, όπως τον γνώριζαν οι περισσότεροι συμπολίτες του, ήταν εκπαιδευτικός πληροφορικής και είχε αναπτύξει πλούσια δράση σε σωματεία και συλλόγους, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Ευαγόρας Παλλικαρίδης» και εμπνευστής διαφόρων τμημάτων του.

Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι του θα τον αποχαιρετίσουν την Παρασκευή (21/4) στις 3:00 το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα.

Αντί στεφάνων, εισφορές θα γίνονται υπέρ του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Αιωνία σου η μνήμη… 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE