Πυροβόλησαν 20χρονο στην Θεσσαλονίκη - Τον εντόπισε αιμόφυρτο περαστικός

Πυροβόλησαν 20χρονο στην Θεσσαλονίκη - Τον εντόπισε αιμόφυρτο περαστικός

Φέρει τραύματα στο γλουτό, στον αριστερό πήχη και στη λαγόνια χώρα και εγκαύματα σε πρόσωπο, τράχηλο και θώρακα

Σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμούς, βρέθηκε 20χρονος άνδρας το μεσημέρι της Πέμπτης 20/04, μεταξύ του χωριού Ανατολικού και του Αγίου Αθανασίου στη Θεσσαλονίκη.

Τον 20χρονο εντόπισε διερχόμενος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο κέντρο υγείας Νέας Ιωνίας και ακολούθως στο ΑΧΕΠΑ. Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο γλουτό, στον αριστερό πήχη και στη λαγόνια χώρα και εγκαύματα σε πρόσωπο, τράχηλο και θώρακα.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE