ΣΑΠΑ: Στις Κεντρικές Φυλακές o Σαρίκας και οι άλλοι τέσσερις καταδικασθέντες – Υπό κράτηση μέχρι να τους επιβληθεί ποινή

ΣΑΠΑ: Στις Κεντρικές Φυλακές o Σαρίκας και οι άλλοι τέσσερις καταδικασθέντες –  Υπό κράτηση μέχρι να τους επιβληθεί ποινή

Στις 3 Μαΐου σε νέα διαδικασία θα παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου σχετική έκθεση γεγονότων και μέχρι τότε και οι πέντε παραμένουν υπό κράτηση.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, το Τριμελές Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο έκρινε ενόχους τους κατηγορούμενους για τα σκάνδαλο ΣΑΠΑ.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ξεκίνησε η δικάσιμος για την πολύκροτη υπόθεση ΣΑΠΑ, η οποία ξεκίνησε από τις 10.00 πμ της Παρασκευής 21/4.

Η διαδικασία ήταν αρκετά χρονοβόρα, καθώς διήρκησε ώρες, με το πρόεδρου του τριμελές κακουργιοδικείου να αναλύει το σκεπτικό της απόφασης για την πολύκροτη υπόθεση του ΣΑΠΑ.

Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της διερεύνησης της υπόθεσης καθώς και στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού. 

Διαβάστε περισσότερα στο farosonair.com. επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE