«Μαύρα» μαντάτα: Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης

«Μαύρα» μαντάτα: Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης

Την τελευταία του πνοή, στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, άφησε ο Στάθης Ψάλτης, το πρωί της Παρασκευής 21.4.

«Ναι, ο Στάθης “έφυγε”», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Peoplegreece η Άννα Φόνσου, κάνοντας γνωστή την δυσάρεστη είδηση.

Ο αγαπητός ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 66 ετών, καθώς έχασε την «μάχη» που έδινε μετά την διάγνωσή του με καρκίνο. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή μεταφέρθηκε στην εντατική, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στο αναπνευστικό του σύστημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE