«Μαύρα» μαντάτα: Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης

«Μαύρα» μαντάτα: Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης

Την τελευταία του πνοή, στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, άφησε ο Στάθης Ψάλτης, το πρωί της Παρασκευής 21.4.

«Ναι, ο Στάθης “έφυγε”», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Peoplegreece η Άννα Φόνσου, κάνοντας γνωστή την δυσάρεστη είδηση.

Ο αγαπητός ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 66 ετών, καθώς έχασε την «μάχη» που έδινε μετά την διάγνωσή του με καρκίνο. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή μεταφέρθηκε στην εντατική, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στο αναπνευστικό του σύστημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE