Η κουκλάρα Κύπρια χορεύτρια που θα «τρελάνει» το So You Think You Can Dance – Κόρη πασίγνωστου συμπατριώτη μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κουκλάρα Κύπρια χορεύτρια που θα «τρελάνει» το So You Think You Can Dance – Κόρη πασίγνωστου συμπατριώτη μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Παρασκευής 21/4 το So you think you can Dance ύστερα από 8 χρόνια «απουσίας» από τους τηλεοπτικούς δεκτές. Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, ο ανταγωνισμός μεγάλος και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αρκετοί ήταν και οι Κύπριοι που κυνήγησαν το όνειρο τους μέσω του διαγωνιστικού σόου όμως μια 22χρονη από τo Παραλίμνι ξεχωρίζει τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ομορφιά της.

Ο λόγος για την 22χρονη Αδαμαντίνη Κοσμά η οποία έχει όλα τα φόντα για διάκριση. Η νεαρή χορεύτρια με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει αρχίσει ήδη να διδάσκει χορό ενώ στο παρελθόν είχε κερδίσει υποτροφίες για το opus ballet στην Ιταλία αλλά και για το Russian London school of ballet στο Λονδίνο.

Η αγάπη της για τον χορό την «έσπρωξε» και στο So You Think You can Dance στο οποίο δεν γνωρίζουμε αν καταφέρει να περάσει στα live, αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι το μέλλον της ανήκει.

 

Αν μάλιστα σας λέει κάτι το επώνυμο Κοσμά, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας πρόκειται για την κόρη του Κύπριου προπονητή Γιώργου Κοσμά και αδελφή του ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ Λοΐζου Κοσμά.

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η 22χρονη χορεύτρια πέραν από το ταλέντο της στο χορό είναι και μια πανέμορφη κοπέλα που σίγουρα θα συζητηθεί τους επόμενους μήνες.

Στ.Σ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

 

 

 

Image may contain: 1 person, sitting and outdoor

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE