Ντάισελμπλουμ στο Bloomberg: «Είμαστε πολύ κοντά σε μία απόφαση για την Ελλάδα»

Ντάισελμπλουμ στο Bloomberg: «Είμαστε πολύ κοντά σε μία απόφαση για την Ελλάδα»

Είμαστε πολύ κοντά σε μία απόφαση για την Ελλάδα, δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg.

Ερωτηθείς για το πότε θα υπάρξει απόφαση για την Ελλάδα, ο επικεφαλής του Eurogroup απάντησε: "Είμαστε πολύ κοντά, πρόκειται πραγματικά για το τελευταίο διάστημα. Έχουμε πλήρη συμφωνία για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Πώς πρέπει να σχεδιαστούν, πότε να εφαρμοσθούν , το εύρος τους".

Αυτή η συμφωνία πρέπει τώρα να αποτυπωθεί στο χαρτί για να οριστικοποιηθεί αυτό το μέρος της διαδικασίας, πρόσθεσε. Το άλλο μέρος είναι, φυσικά, το χρέος, δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ, σημειώνοντας ότι οι συζητήσεις των Ευρωπαίων πιστωτών με το ΔΝΤ θα είναι δύσκολες, αλλά ότι βλέπει ότι θα υπάρξει λύση.

"Θα είναι μία δύσκολη συζήτηση με το ΔΝΤ, επειδή υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί περιορισμοί, που μπορούμε να πάμε και που όχι, αλλά και σε αυτό βλέπω μία λύση", δήλωσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE