Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία
Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

Τα λόγια ψυχής και πόνου για την τόσο πρόωρη απώλεια γράφουν:
«Γλυκιέ μας άγγελε, πάνε κιόλας δυο χρόνια που δεν σε έχουμε δει. Να νιώσουμε την παρουσία σου. Να ακούσουμε τη φωνή σου. Είθε ο Πανάγαθος να μας χαρίσει σε μια άλλη ζωή ευτυχισμένες στιγμές μαζί» .
Ο Μιχαλάκης Αλεξάνδρου έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2015 μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Ο ίδιος έδωσε τον δικό του αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια συγκινώντας και κινητοποιώντας ολόκληρη την Πάφο.
Όπως σημείωνε δημοσίευμα της εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τον Μάιο του 2015, ο Μιχαλάκης είχε χάσει σε ηλικία μόλις τριών ετών το δεξί του χέρι μετά από ατύχημα στο κρεοπωλείο του παππού του.
Δεν τα έβαλε όμως ποτέ κάτω, ούτε τότε, ούτε στα 21 του όταν διαγνώστηκε καρκίνο. Έδωσε ξανά την μάχη του και έφυγε λεβέντης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




