Πανικός σε σταθμό στο Παρίσι – Άνδρας απείλησε αστυνομικό με μαχαίρι

Πανικός σε σταθμό στο Παρίσι – Άνδρας απείλησε αστυνομικό με μαχαίρι

Συνελήφθη άνδρας σε σταθμό στο Παρίσι ο οποίος απείλησε με μαχαίρι αστυνομικό.

Ένας άνδρας που κρατούσε μαχαίρι απείλησε σήμερα αστυνομικό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού Γκαρ ντι Νορ προκαλώντας πανικό προτού συλληφθεί, δήλωσε εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Σιδηροδρόμων της Γαλλλίας (SNCF).

Το περιστατικό σημειώθηκε την παραμονή του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών με την χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έπειτα και από τον θάνατο ενός αστυνομικού από την επίθεση ενόπλου ισλαμιστή στο Παρίσι την Πέμπτη. 

Ο εκπρόσωπος είπε ότι ο άνδρας αυτός είχε πλησιάσει τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Κλήθηκε να πέσει κάτω και να ακολουθήσει τις εντολές τους προτού συλληφθεί. 

Το περιστατικό προκάλεσε πανικό μεταξύ των επιβατών που προσπάθησαν να φύγουν από την περιοχή, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters, ο οποίος πρόσθεσε ότι προκλήθηκε καθυστέρηση στα δρομολόγια των τρένων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE