Απαντά στις επικρίσεις ο Β. Παπαδόπουλος – «Την ώρα της ευθύνης κάποιοι επιλέγουν τον λαϊκισμό»

Απαντά στις επικρίσεις ο Β. Παπαδόπουλος – «Την ώρα της ευθύνης κάποιοι επιλέγουν τον λαϊκισμό»

Κάποιοι, την ώρα της μέγιστης ευθύνης και της ενότητας που πρέπει να επικρατήσει ώστε να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικό τρόπο η τουρκική προκλητικότητα, επιλέγουν την οδό του λαϊκισμού και της εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων και της επίθεσης κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

«Ας έχουν την ελάχιστη υπομονή να δουν και μετά να επικρίνουν. Δυστυχώς για αυτούς θα διαψευστούν και πάλι όπως διαψεύστηκαν τόσες και τόσες άλλες φορές δείχνοντας σπουδή να επικρίνουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ο κ. Παπαδόπουλος σχολιάζει και επικρίσεις που διατυπώνονται στη βάση ανυπόστατων   όπως αναφέρει - ισχυρισμών του Μουσταφά Ακιντζί λέγοντας ότι «το μόνο που θέλουμε να τονίσουμε είναι το εξής: αν ισχύουν τα όσα είπε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, θα γινόταν ο τρίτος και επιτυχημένος γύρος αδειοδότησης και θα έρχονταν στην κυπριακή ΑΟΖ οι ενεργειακοί κολοσσοί που υπέγραψαν συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία»;

Κάλεσε δε τον κυπριακό λαό να μείνει ψύχραιμος και ενωμένος έχοντας εμπιστοσύνη ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση  προασπίζουν τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά τρόπο αποτελεσματικό και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE