Μας «έκαψε» και πέφτει η θερμοκρασία – Ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες

Μας «έκαψε» και πέφτει η θερμοκρασία – Ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες

Μπορεί να «χτύπησε» 30 η θερμοκρασία, όμως μειώνεται για να ξανανέβει τις επόμενες μέρες.

Την Κυριακή 23/4 ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.  

Σύντομα θα καταστεί κυρίως αίθριος.  

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα ανέλθει γύρω στους 20  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα δυτικά και τα βόρεια παράλια,  γύρω στους 22  στα υπόλοιπα παράλια και στους 11  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 12  στα υπόλοιπα παράλια και στους 2  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα 24/4,  την Τρίτη 25/4 και την Τετάρτη 26/4 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικές ψηλές ή και μέσες νεφώσεις.  

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE