ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Με μεγάλη ταχύτητα οδηγούσε η 30χρονη – «Πετάχτηκε» στην αντίθετη λωρίδα το αυτοκίνητο από την σύγκρουση

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Με μεγάλη ταχύτητα οδηγούσε η 30χρονη – «Πετάχτηκε» στην αντίθετη λωρίδα το αυτοκίνητο από την σύγκρουση

Σφοδρότατη περιγράφουν την σύγκρουση μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος.

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Μάντζιηπα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος, η 30χρονη γυναίκα οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα της αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες. 

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν η 30χρονη Ελληνοκύπρια προσπέρασε οχήματα με μεγάλη ταχύτητα ενώ οδηγούσε στην μέση του δρόμου.

Σε πάροδο στην οδό Νίκαιας – Συνεργατισμού, 79χρονος οδηγός που έβγαινε από πάροδο, ανέκοψε την πορεία της γυναίκας με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Από την βίαιη σύγκρουση η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, ενώ η μοτοσικλέτα της εκσφενδονίστηκε περίπου 100 μέτρα πιο κάτω από την σύγκρουση. 

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 79χρονος «γύρισε» από την σφοδρότητα της σύγκρουσης και κατέληξε στο χαντάκι στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. 

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, η γυναίκα είναι κάτοικος της περιοχής. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η άδεια του 79χρονου οδηγού του αυτοκινήτου λήγει σε 5 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το δυστύχημα - Εκσφενδονίστηκε 100 μέτρα από την σύγκρουση η μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό – 30χρονη γυναίκα το θύμα της ασφάλτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE