LIFESTYLE

Παίκτρια του Survivor στο νοσοκομείο! Τι έγινε;

Παίκτρια του Survivor στο νοσοκομείο! Τι έγινε;

Η διάσημη αρκέστηκε να δηλώσει: «Για όσους ισχυρίζονται οτι ειναι μονο ενα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωη μας...»

Μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας η Σόφη Πασχάλη κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν. 

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου η Σόφη πόσταρε τη φωτογραφία κι έστειλε το μήνυμα της χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο της νοσηλείας της παρά το γεγονός ότι όλοι τη ρωτούσαν τι έχει συμβεί.

«Για όσους ισχυρίζονται οτι ειναι μονο ενα παιχνίδι και Οτι δεν πρόκειται για τη ζωη μας. Οτι υπερβάλλουμε, οτι δεν ειναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει κ κάποια θέματα υγειας, που σιγουρα θα βγούμε αλοβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικα ειναι, αλλα που η στήριξη κ η αγαπη Βοηθάει. Τα παιδια δεν ειμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ενα ρόλο κ γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βραδυ, οσο ειμαστε εκει.

Οι συνθήκες ειναι αληθινές κ οι καταστάσεις επισης. Ολα τα παιδια δυσκολεύομαστε ο καθένας με τον δικο του τροπο, κ για τους δικούς του λόγους. Ολα τα παιδια ειναι εκπληκτικά κ ας έχετε ο καθένας απο εσας τα δικά σας πιστευω. Σεβαστό! Ολα τα παιδια, ομως αξίζουν την αγαπη σας, για τη προσπαθεια τους. Ολα τα παιδια περνούν μια δυνατη δοκιμασία. προσωπικά τους νοιάζομαι όλους, κ τους στέλνω δύναμη γιατι την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι..»

Αποτέλεσμα εικόνας για σόφη πασχάλη κοιλια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top