LIFESTYLE

Η κόντρα Νίκου Αναστασιάδη και Λούη Πατσαλίδη!

Η κόντρα Νίκου Αναστασιάδη και Λούη Πατσαλίδη!

Οι δύο άντρες θα δώσουν τη δική τους μάχη... και ο σκοπός είναι ιερός...

Κυβέρνηση Vs. The Λούης Night Show… Η μάχη θα λάβει χώρα στο γήπεδο ενάντια στον καρκίνο με σλόγκαν «Η κάθε μάχη για τον καρκίνο είναι και δική σου μάχη», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Λούης Πατσαλίδης έρχονται σε «κόντρα» με μοναδικό στόχο την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και των συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο.

Το φιλανθρωπικό Basketball Match θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στις 11 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο ΛΕΥΚΟΘΕΟ στη Λευκωσία.

Η ομάδα της Κυβέρνησης υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Ανστασιάδη και η ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Κύπρου, άρχισαν ήδη την προετοιμασία τους και φυσικά ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο.

Η Τράπεζα Κύπρου και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου καλούν το κοινό να συμμετάσχει και να στηρίξει την πρωτοβουλία «ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ».

Την ομάδα της Κυβέρνησης απαρτίζουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και οι Υπουργοί: Γιώργος Λακκοτρύπης, Γιώργος Παμπορίδης, Μάριος Δημητριάδης, Νίκος Κουγιάλης, Κώστας Καδής. Μονάδα Προεδρικής Φρουράς: Δημήτρης Θεοδούλου, Μάριος Νεοκλέους, Αντώνης Αντωνίου, Πάρις Κυριάκου, Πέτρος Γενάρης, Πάμπος Χαραλάμπους, Κύπρος Κυριάκου Προεδρία της Δημοκρατίας: Γιώργος Παναγιώτου, Μάριος Στεφανίδης, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Την ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show απαρτίζουν οι: Λούης Πατσαλίδης, Παναγιώτης Κυριάκου, Τεύκρος Νεοκλέους, Πέτρος Πέτρου, Νικόλας Ζαννέττος, Κωσταντίνος Κωσταντίνου, Νικήτας Κυριάκου (ΑΝΤ1), Τάσος Θεοδώρου (MEGA), Ανδρέας Πολεμιδιώτης, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Γιώργος Χριστοφή, Ανδρέας Καφκαλιάς, Σάββας Παπαδόπουλος, Αδάμας Ιγνατίου, Βάσσος Αθηνοδώρου και Κώστας Μιχαήλ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Νέα αποκάλυψη: Το Ισραήλ γνώριζε δύο εβδομάδες πριν από την εισβολή της Χαμάς την ύπαρξη σχεδίου επίθεσης

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Ανδρέας Λέοντας: Βάφτισε τον δεύτερο γιο του στην Παναγία της Τήνου - Φωτογραφίες



«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top