Ανατροπή! Μισθοφόρος και Βαλαβάνη δεν έθαβαν τον Ντάνο! Άλλος ήταν ο στόχος! VIDEO

Ανατροπή! Μισθοφόρος και Βαλαβάνη δεν έθαβαν τον Ντάνο! Άλλος ήταν ο στόχος! VIDEO

Αλλιώς τα υπολογίζαμε και αλλιώς μας ήρθαν…

Μετά την προβολή του trailer του επεισοδίου της Δευτέρας 24/4, όπου έδειχνε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο μαζί με την Ευριδίκη Βαλαβάνη να σχολιάζουν τους συμπαίκτες τους, ανάμεσα σε άλλα αναφέρονταν σε κάποιο συμπαίκτη τους τον οποίον «έθαβαν» κανονικά.

Όλοι τότε, υπολογίσαμε πως στόχος των δύο παικτών ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιας και ο ένας τον ψήφισε για να αποχωρήσει από την ομάδα του στην αρχή του παιχνιδιού, ενώ η άλλη ήταν αυτή που ξεκίνησε τον πόλεμο εναντίον του, στην ομάδα των Διασήμων.

Όμως, η ανατροπή ήρθε και πάλι! Οι δύο παίκτες, δεν «έθαβαν» τον Ντάνο, αλλά άλλο παίκτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο μίσος πια για τον Ντάνο! Λούθηκαν, χτενίστηκαν και αντί να διασκεδάζουν τον έθαβαν! VIDEO

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ποιον σχολίαζαν και τι είπαν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE