Ο Περδίκης «κάρφωσε» δημόσια Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο και Θεοχάρους – «Παίρνουν αποφάσεις και τις θέτουν ενώπιον μας με διλλήματα»

Ο Περδίκης «κάρφωσε» δημόσια Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο και Θεοχάρους – «Παίρνουν αποφάσεις και τις θέτουν ενώπιον μας με διλλήματα»

Καθόλου δεν άρεσε στους Οικολόγους – Συνεργασία Πολιτών και τον Γιώργο Περδίκη, ο τρόπος με τον οποίο τέθηκε στο τραπέζι από τα τρία κόμματα (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Αλληλεγγύη) το όνομα του Νικόλα Παπαδόπουλου, για να είναι υποψήφιος στις Προεδρικές του ’18.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Ο κ. Περδίκης μιλώντας στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ  έριξε ξεκάθαρα τα καρφιά του για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί.

Χαρακτηριστικά και ανάμεσα σε άλλα είπε ότι, «δεν δέχονται κάλπες, δεν δέχονται πρώτα προγραμματική συμφωνία στο Κυπριακό την οικονομία, το περιβάλλον την εσωτερική διακυβέρνηση. Παίρνουν αποφάσεις και τις θέτουν ενώπιον μας με διλλήματα.»

Σε ερώτηση αν Παπαδόπουλος, Σιζόπουλος και Θεοχάρους είχαν διαβουλευτεί παρασκηνιακά όλο αυτό το διάστημα για να προτείνουν την υποψηφιότητα του πρώτου ο κ. Περδίκης ανέφερε ότι,  «προφανώς και έκαναν διαγώνιες διαβουλεύσεις».

Ο πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω χαρακτηρίζοντας αμφιλεγόμενες τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Παπαδόπουλος: Το χρονικό εξαγγελίας υποψηφιότητας μέσα από το ThemaOnline – Μια προ πολλού ειλημμένη απόφαση - VIDEO

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE