ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηλικιωμένη γυναίκα κοιμάται στην μέση του δρόμου – Το κάνει κατ΄ επιλογή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηλικιωμένη γυναίκα κοιμάται στην μέση του δρόμου – Το κάνει κατ΄ επιλογή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτές δεν είναι εικόνες που αρμόζουν στην κυπριακή κοινωνία…

Την Τρίτη 25/4, δημοσιεύτηκαν σε γνωστή σελίδα στο Facebook, φωτογραφίες που δείχνουν μια ηλικιωμένη γυναίκα να κοιμάται σκεπασμένη με μια κουβέρτα στην μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την γυναίκα που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, το περιστατικό το είδε με τα μάτια της στην Λάρνακα, κάτι που την στεναχώρησε, αφού όπως αναφέρει, ζούμε στην Κύπρο, όμως στην φωτογραφία βλέπουμε μια γιαγιά και συγκεκριμένα την γιαγιά που παίρνει βόλτα τους παπαγάλους της στην περιοχή.

Όπως αναφέρεται στην δημοσίευση, η συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα, φέρεται να έμεινε χωρίς σπίτι πριν περίπου δύο μήνες, ενώ βάσει των όσων γράφει η εν λόγω χρήστης του facebook οι αρμόδιοι της έχουν αποστερήσει την οικία. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Κοιμάται στο δρόμο κατ΄ επιλογή, αφού όπως η ίδια έχει δηλώσει στο ThemaOnline, έχει φοβία και δεν μπορεί να κοιμάται εντός της οικίας της. Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδρέα Βύρα, η εν λόγω γυναίκα έχει βοηθηθεί από υπηρεσίες του κράτους.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top